Over ons

Passie voor de Italiaanse keuken

Mijn passie voor de pure Italiaanse keuken, reizen die we maakten, het eenvoudige buitenleven, kokkerellen met pure, eerlijke ingrediënten, lekkere pastagerechten klaarmaken voor en met de kinderen. Het waren de bouwstenen voor een destijds nieuw concept Basic Italian.

Pasta Events | Christophe Agneessens

Een eerste pastakraam

We startten in 2003 met een eerste pastakraam. Een beker met penne en keuze uit 4 sauzen. Een bescheiden begin, dat deed dromen van een trendy, dynamisch, gezond take away merk. 

We kozen van bij het begin voor kwaliteit en originaliteit: zelf bereide sauzen met verse kruiden, volgens een eigen receptuur!

Eerste vaste locatie

Twee jaar later gingen we op zoek naar vaste locatie voor onze eerste Basic Italian pasta take away shop. Het werd een mooie plek tussen de Nieuwstraat en de Grote Markt in onze hometown Aalst. En daar zitten we nog steeds.

Het aantal mobiele foodbars en pasta take away shops groeide. We hebben shops in Aalst, Gent (2), Mechelen en Sint-Niklaas.

Onze filosofie

Onze merken geven onze filosofie perfect weer:
lekkere, gezonde gerechten bereid met kwaliteitsvolle producten

Onze troeven:
vers & puur, kwaliteit, snelheid, capaciteit!
We maken van jouw maaltijd een fijne beleving.

Op grote en kleine festivals

Vandaag zijn we aanwezig op alle grote festivals en outdoor events in heel Vlaanderen, vaak met verschillende foodbars tegelijk. We breidden onze merken uit met Basic Thai, Basic BBQ, Basic Frietjes.

Eventcatering tot 3000+ gasten

En we droomden verder. Wat we in take away shops en op festivals kunnen, bieden we ook aan op bedrijfsevents en private feesten. Uiteraard aangepast aan de gelegenheid en de stijl, maar met dezelfde flair. Op het menu: onze gekende Basic-gerechten en véél meer dan dat. Ontdek onze cateringformules en ons gevarieerde culinaire aanbod via Delicious Eventcatering.

Pasta Events Delivery

Alle gerechten en sauzen die we bereiden – voor de take away shops, onze mobiele foodbars en onze event catering – leveren we ook in kleine en grote volumes aan horeca en delicatessenzaken. 

Ons motto: lekker, vers, artisanaal, origineel.

Pasta Events Kitchen

We houden vast aan ons principe van zo veel jaar geleden: kwaliteit! verse ingrediënten en kruiden. We bereiden al onze producten in eigen huis. Onze liefde voor lekker eten is nog altijd de essentie bij Pasta Events.

Onze eigen professionele keuken en opslagplaats in Denderhoutem is het hart van Pasta Events. Daar bereiden we manueel en artisanaal onze producten en bereiden we onze eventcatering voor.

Door verder te gaan naar de website, stemt u in met het gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.